Rea!

Omega Constellation Sedna Gold Diamonds Replika Klockor 131.55.28.60.55.007

(2 kundrecensioner)

kr363.988,00 kr2.050,00

Fall: Sedna Gold
Diameter: 28mm
RINGA: Vit
Kristall: Kupolskrap& resistent safirkristall med anti& reflekterande behandling på båda sidor
Armband : Sedna Gold
Material: Sedna ™ Gold
Typ av lås: Butterfly lås med komfortinställning

Beskrivning

Den dramatiska och bestående designen av Omega Constellation Manhattan kännetecknas av dess berömda halvmånar,“Claws”På fallet och ikoniska mono-rangarmband.

I denna 28 mm smyckemodell har 18K Sedna ™ guld använts för att skapa fallet och armbandet, liksom ramen med dess subtila romerska siffror och 154 Snöbelagda diamanter. Den vita pärlor-pärlskatten inkluderar skelettade händer och baguettskurna blå safirer som är inspirerade av Manhattan-skyline.

2 recensioner av Omega Constellation Sedna Gold Diamonds Replika Klockor 131.55.28.60.55.007

  1. christopher hager

    Här är en översättning av din recension på svenska:

    Sedan jag började ha med mig mobilen överallt har jag slutat använda klocka, men när jag funderade på att börja använda klocka igen hittade jag den här produkten. Den är från Casio och är simpel och passar till alla kläder, viktigast av allt är att priset är perfekt. Hur länge den varar är ett orosmoment, men för det här priset är det inget problem.

  2. Hannah Pircher

    Den dramatiska och bestående designen av Omega Constellation Manhattan kännetecknas av dess berömda halvmånar, ”klor” på fallet och ikoniska mono-rangarmband. I denna 28 mm smyckemodell har 18k Sedna™ guld använts för att skapa fallet och armbandet, liksom ramen med dess subtila romerska siffror och 154 snöbelagda diamanter. Den vita pärlor-pärlskatten inkluderar skelettade händer och baguettskurna blå safirer som är inspirerade av Manhattans skyline.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *