Rea!

Omega de Ville Sedna Gold Chronometer Replika Klockor 434.53.34.20.55.001

kr139.375,00 kr1.901,00

Fall: Sedna Gold
Diameter: 34mm
Ring: Vit
Kristall: Kupol, rep& resistent safirkristall med anti& reflekterande behandling inuti
Armband: Läderrem
Taupestrap Typ: Läderrem
Remfärg: Taupe
Remsyta: Alligatorläder
Rem Undersidan: Kornad kalvläder
Buckle Material: Sedna ™ Goldp>

Beskrivning

En tidlös samling sedan 1994, Omega de Ville Prestige är nu i sin tredje generation. Fortsätter att representera klassisk design och raffinerad elegans erbjuder timepstyckena en rad mönster, ytor och färger som passar olika livsstilar och personligheter.

I denna 34 mm 18k Sedna ™ guldmodell är ratten utformad från vit pärlemor. Displayen kännetecknas av PVD Sedna ™ guldfärgade händer, samt växlande romerska siffror och diamantmarkörer som är inställda i 18K Sedna ™ guldhållare.

1 recension av Omega de Ville Sedna Gold Chronometer Replika Klockor 434.53.34.20.55.001

  1. Rosa Martín

    Denna Omega De Ville Prestige-klocka har en vacker vit pärlemortavla med växlande romerska siffror och diamantmarkörer. Den är tillverkad av 18k Sedna™-guld och har en diameter på 34 mm. Klockan är vattentät ner till 30 meter och drivs av Omegas Calibre 2500 automatiska urverk.

    Jag älskar utseendet på den här klockan, den är väldigt elegant och feminin. Den är också mycket bekväm att bära. Det enda jag inte är helt nöjd med är att spännet känns lite löst. Det är inte så att klockan kommer att falla av, men det känns inte lika säkert som jag skulle vilja.

    Överlag är jag mycket nöjd med den här klockan. Den är vacker, välgjord och håller tiden perfekt. Jag rekommenderar den varmt till alla som letar efter en klassisk och elegant klocka.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *